ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Οι αποστολές εντός Ελλάδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 50€.

Κάτω των 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 2,8€ για παραγγελίες έως 2 κιλά, για κάθε επόμενο κιλό υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,20€.

Σε περίπτωση παραλαβής της παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΕΛΤΑ Courier, το famouskidscorfu.gr  θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο και ίδια χρέωση.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής. Οι παραγγελίες παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις οι οποίες οφείλονται στην συνεργαζόμενη εταιρία μεταφορών.


Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραδοθεί στην ταχυμεταφορική ΕΛΤΑ Courier, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο